Adon logo

Blog

stevilka 1 v spletni prodaji

Kako lahko postanete številka 1 v spletni prodaji?

Je obdobje karanten in premnogih ukrepov zaradi epidemije tudi vas prisililo, da ste svoje poslovanje preselili na splet? Se v poplavi konkurence težko prebijate do zastavljenih ciljev? V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj korakov, ki vam lahko pomagajo pri pospeševanju spletne prodaje.

Preberite več ->
uspesen oglas intro image

Digitalni dogodki in kako jih uspešno organizirati

Digitalni dogodek je besedna zveza, ki smo jo v zadnjem letu posvojili prav vsi digitalci in organizatorji dogodkov, hkrati pa so hitro postali tudi del vsakodnevnih sestankov. Čeprav se na prvi pogled zdi, da je organizacija takšnega dogodka enostavna, pa se je treba nanj vseeno pripraviti in upoštevati ključne korake, s katerimi zagotovimo, da bo dogodek uspešen in zanimiv.

Preberite več ->
uspesen oglas intro image

Kako pripraviti uspešen spletni oglas?

V poplavi oglasov na spletnih mestih, družbenih omrežjih in Google-u je zelo pomembno, da izstopate in na potencialno stranko naredite res dober vtis. Najprej morate seveda definirati cilje oglasne kampanje, saj ni vseeno ali je cilj kampanje brand awareness, pridobivanje kvalitetnih leadov, prodaja ali klik na stran.

Preberite več ->
Card image cap

Se bo pristop digitalnega marketinga spremenil zaradi Covid-19?

Razmere okrog nas so se bistveno spremenile. Nihče ni pomislil, da se bomo znašli v takšnem položaju in nanj vsekakor nismo bili pripravljeni. Trenutno se svet bori proti učinkom virusa, pri tem pa ni obremenjeno le zdravstvo pač pa tudi gospodarstvo, saj podjetja eno za drugim ugašajo. V revitalizacijo gospodarstva bo treba vložiti veliko truda, načrtovanja in virov, posebej pomembno vlogo pri tem bo igrala tudi dobro razvita strategija digitalnega trženja.

Preberite več ->